محل تبلیغات شما

در آموزش کار با یوتیوب شما با شبکه اجتماعی یوتیوب آشنا می شوید و نحوه ی ثبت نام در این سایت و آپلود اولین ویدئوتان را خواهید آموخت.

یوتیوب چیست؟

کمتر کسی پیدا می‌شود که با یوتیوب آشنا نبوده و حداقل یک‌بار از آن استفاده نکرده باشد.با این حال با توجه به محدودیت های کاربران ایرانی ودیرتر آشنا شدن برخی از هموطنان لازم داسنتیم که مقاله ی آموزش کار با یوتیوب را تهیه کنیم.

یوتیوب دومین سایت پرطرفدار و پربازدید جهان پس از سایت گوگل است که با داشتن بیش از 1.300.000.000 ویدئو کلیپ، بزرگ‌ترین منبع ویدئویی جهان بوده و با آپلود بیش از 300 ساعت ویدئو در هر دقیقه، به طور فزاینده‌ای بزرگ و بزرگ‌تر می‌شود. این غول اینترنتی در سال ۲۰۰۵ ایجاد شد و پس از خریداری توسط گوگل در سال ۲۰۰۶ به یکی از اصلی‌ترین سایت‌ها و شرکت‌های زیرمجموعه گوگل تبدیل شد.

آموزش کار با یوتیوب با دانیال طاهری فر

این روزها هر چیزی که در گوگل جستجو کنید می‌توانید حداقل یک ویدئو درباره آن در یوتیوب پیدا کنید. انواع و اقسام ویدئوها در یوتیوب وجود دارد که مخاطبین بسیار زیادی هم دارند. در ابتدا یوتیوب یک وب‌سایت اشتراک ویدئو بود که کاربران عادی ویدئوهای ساخته خود را روی آن با دیگران به اشتراک می‌گذاشتند. اما با ورود کمپانی‌های تلویزیونی بزرگ یوتیوب بسیار جدی‌تر از قبل شده و به عنوان رقیب تلویزیون‌های سنتی پا به میدان گذاشت.

روزانه میلیون‌ها نفر از سراسر جهان با سایت یوتیوب کار می‌کنند و به گذاشتن ویدئو یا تماشای ویدئوهای دیگران می‌پردازند. بسیاری هم این کار را به صورت حرفه‌ای دنبال می‌کنند که به آن‌ها یوتیوبر گفته می‌شود که اغلب درآمدهای بسیار خوبی نیز از این راه کسب می‌کنند.

وضعیت یوتیوب در ایران

یوتیوب سالیان زیادی است که در ایران فیلتر شده و تا همین چند سال پیش کاربران ایرانی زیادی در آن فعالیت نمی‌کردند و حتی نام یوتیوب بین مردم ناشناخته بود. اما در چند سال اخیر دو اتفاق باعث شد که کاربران ایرانی با یوتیوب آشنا و جذب آن شوند. اولین اتفاق حذف فروش اینترنت خانگی به صورت حجمی بود که مشکل هزینه زیاد تماشای فیلم آنلاین را رفع و آن را قابل دسترس می‌کرد، اتفاق دیگر نیز فیلتر شدن تلگرام و مجهز شدن اکثریت مردم به ابزارهای دور زدن فیلترینگ بود. این دو عامل دست به دست هم داده و دسترسی و استفاده از یوتیوب را بین کاربران ایرانی رواج دادند. تا جایی که تعداد زیادی از ایرانی‌ها، یوتیوبر شده و از این راه کسب درآمد می‌کنند.

کسب‌وکارهای اینترنتی نیز با مشاهده گرایش زیاد کاربران به یوتیوب، به فعالیت و تولید محتوا در این شبکه اجتماعی روی آوردند و نتیجه‌های بسیار خوبی هم از آن دریافت کردند.

از آنجایی که دیگر یوتیوب یک ابزار غیر قابل دسترس نیست و کاربران به طور روزانه از آن استفاده می‌کنند. اگر کسب‌وکار اینترنتی و آنلاین دارید، لازم است کار با این شبکه اجتماعی را یاد گرفته و تولید محتوا برای آن را شروع کنید. در این مقاله به صورت گام به گام نحوه کار با یوتیوب و آپلود ویدئو روی آن را توضیح می‌دهیم.

نحوه ثبت نام در یوتیوب

اگر حساب جیمیل دارید، برای کار کردن با یوتیوب نیاز به ثبت‌نام ندارید، اما اگر جیمیل ندارید، حتماً باید یک حساب جیمیل ایجاد کنید. ‌برای ساخت یک حساب جیمیل باید از این آدرس باید اقدام کنید. 

آموزش کار با یوتیوب - ثبت نام در یوتیوب

پس از پر کردن موارد خواسته‌شده، روی دکمه Next کلیک کنید تا به مرحله بعد بروید. در این مرحله باید شماره تلفن همراه خود را وارد کنید. اگر برای شما پرچمی غیر از پرچم ایران نمایش داده شد، روی آن کلیک کرده و به دنبال نام و پرچم ایران بگردید و آن را انتخاب کنید.

آموزش کار با یوتیوب - ثبت نام د

پس از وارد کردن شماره تلفن، به مرحله بعد می‌رویم. در این مرحله باید کدی که از طریق اس ام اس برایتان فرستاده شده است را وارد کنید. ممکن است اطلاعات شخصی دیگری مثل تاریخ تولد و … نیز از شما پرسیده شود که باید آن‌ها را به درستی وارد کنید.

پس از اتمام این کار شما یک حساب کاربری گوگل و یک جیمیل در اختیار دارید که می‌توانید به وسیله آن از تمامی سرویس‌های گوگل از جمله یوتیوب استفاده کنید.

به سایت یوتیوب به نشانی http://youtube.com رفته و در صورتی که به طور خودکار در سایت sign in نشده‌اید، از قسمت نشان داده شده برای وارد کردن اطلاعات خواسته شده و ورود به سایت اقدام کنید.

نکته:‌ اگر به طور خودکار یوتیوب حساب کاربری شما را شناخته باشد، به جای دکمه Sign in، یک دایره که عکس شما داخل آن است را مشاهده خواهید کرد.

 

https://danialtaherifar.ir/youtube-tutorials/

راهنمای یادگیری فتوشاپ

باورهای غلط حوزه سئو

آموزش کار با یوتیوب

یوتیوب ,کار ,یک ,کاربران ,سایت ,ویدئو ,با یوتیوب ,در این ,کار با ,به طور ,پس از

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

پژوهش سرای اندیشمندان فامنین